Over Ons

"De wereld een beetje mooier maken"

GK Graphic Design, een vormgevingsbureau in Ter Apel is sinds 2001 bezig de ‘wereld een beetje mooier' te maken. Gerard, de nestor van de studio, is de creatieve ‘vogel' die van niets iets maakt. Vanuit een jarenlange passie voor vormgeving is hij de motor achter menig project wat een 'gezicht' moest gaan krijgen.
Vanuit een grafische opleiding is hij in 1990 gaan werken bij het ministerie van justitie op een afdeling waar vormgeving, huisstijlen en alles wat met drukwerk had te maken de revue passeerden. Sinds 2001 is hij als freelancer gaan werken en dit heeft geresulteerd in GK Graphic Design.

Geert heeft na zijn grafische opleiding aan het Grafisch Lyceum in Zwolle de ‘digitale snelweg' tot zijn gebied gemaakt en bouwt websites, maakt vanuit deze projecten mailings, digitale nieuwsbrieven en alles wat maar verbonden is aan deze manier van digitale communicatie.

Gerda heeft de verantwoordelijkheid over alles wat te maken heeft met de zakelijke kant van het bedrijf. Zij heeft de ‘vinger op de knip' en verzorgt alle correspondentie naar de cliënten alsmede het soms zo dierbare kopje koffie!
Kom gerust eens langs om de koffie van haar te proeven, dan kunnen wij daarnaast onze passie, vormgeving, met u delen.

 

GK Graphic Design VOF
Kloosterveenweg 92
9561 AS Ter Apel, The Netherlands
Tel: +31 (0) 599 - 58 04 15
Fax: +31 (0) 599 - 56 55 72
info@gkgraphicdesign.net