Drukwerk / Huisstijl

Drukwerk / Huisstijl

Naast een ruime ervaring in CD / DVD project vormgeving hebben wij uiteraard meer te bieden. Wij kunnen u helpen met de totstandkoming van uw drukwerk benodigdheden; o.a. logo’s,  huisstijlen, reclamemateriaal & magazines.

Huisstijl

De huisstijl is even als het logo of beeldmerk een presentatie van uw bedrijf. Waar u als bedrijf voor staat, kan door het gebruik van juiste beelden, teksten en ordening daarvan naar voor komen in uw huisstijl.

Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt gaan wij aan de slag om de huisstijl conform uw briefing visueel te maken. In het gehele project wordt nauw samengewerkt met u als opdrachtgever tot een succesvol eindproduct is bereikt.

Reclamemateriaal

Advertenties en brochures om uw product en/of uw bedrijf te promoten zijn een belangrijke factor tot het bereiken van de consument of afnemer. Wij kunnen u hierin de juiste begeleiding en advies geven waarmee wij in nauw overleg met u als opdrachtgever zorgen dat het project is toegespitst op de consument of afnemer van uw product en het ter bevordering van uw naamsbekendheid komt. dat alles binnen de huisstijl die u reeds hebt dan wel door ons laat vervaardigen. 

Magazines

Week, maand of kwartaal magazines voor interne of externe verspreiding zijn een veel voorkomend product. Wij helpen u met de uitwerking van dit vaak complexe product. In overleg met u kunnen wij met onze ervaring ervoor zorgen dat uw magazine gestroomlijnd van eindredactie tot vormgever tot drukker bij u op de deurmat of op uw bureau komt te liggen.

Verpakkingen

Wanneer u in de supermarkten boodschappen doet komt u zonder zich te realiseren allerlei verpakkingen tegen die in een eerder stadium op de ' tekentafel' hebben gelegen. Ook daarin heeft GK Graphic Design ervaring door het succesvol vormgeven van diverse verpakkingen die inmiddels in de schappen staan van menig supermarkt. De expertise die daar voor nodig is wordt geleverd door GK Graphic Design. Wij werken met de nieuwste software om te komen tot nauwkeurige weergave van uw product voordat het in productie gaat. Het maken van stanstekeningen en ingewikkelde vouwconstructies wordt door ons op een professionele wijze verricht.

GK Graphic Design VOF
Kloosterveenweg 92
9561 AS Ter Apel, The Netherlands
Tel: +31 (0) 599 - 58 04 15
Fax: +31 (0) 599 - 56 55 72
info@gkgraphicdesign.net