Websites

Website

GK Graphic Design VOF weet dat er met de komst van internet een mogelijkheid tot communicatie is ontstaan die niemand voor mogelijk had gehouden. Om de technische voortgang in het digitale tijdperk goed te volgen en om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de geboden mogelijkheden kunt u terugvallen op de kennis van GK Graphic Design VOF.

Nadat wij met u als opdrachtgever de wensen hebben besproken, de gepaste domeinnaam gevonden en deze geregistreerd is gaan wij over tot de technische aspecten van uw website. Weloverwogen wordt er besloten welke technieken en methoden het beste gebruikt gaan worden om een professioneel eind product te bewerkstelligen. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw website aan een Content Management Systeem te koppelen waardoor snel en makkelijk uw website zelft up-to-date kan houden.

Onderhoud

Zodra uw website online is blijkt een van de moeilijkste zaken nog steeds ook up-to-date te houden. Wij kunnen uw website actueel houden of u kunt het zelf actueel houden door middel van ons Content Management Systeem. U kunt dan bijvoorbeeld wekelijks uw aanbiedingen op de site publiceren en uw teksten up-to-date blijven houden. Mocht u er toch voor kiezen om dit aan ons over te laten kunnen wij in overleg met u een onderhoudscontract opstellen.

Promotie

Zodra uw website afgerond is zorgen wij dat uw website aangemeld wordt bij alle grote zoekmachines. Tevens kunnen wij brochures, flyers en mailingen verzorgen waarin u uw klanten op de hoogte stelt van uw website, en de laatste ontwikkelingen daarin.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte voor een project, bel gerust met 0599 580415 of e-mail naar info@klauckedesign.com

GK Graphic Design VOF
Kloosterveenweg 92
9561 AS Ter Apel, The Netherlands
Tel: +31 (0) 599 - 58 04 15
Fax: +31 (0) 599 - 56 55 72
info@gkgraphicdesign.net